Woontrend 2024 Viva la Vida

Kleurrijk & passievol: Woontrend 2024 Viva la Vida

Woontrend 2024: Viva la Vida kleurrijke woonkamer (Foto: Mooiwatplantendoen.nl  op DroomHome.nl)

Woontrend 2024 Viva la Vida is een vrolijk uitbundig interieur vol passie, expressiviteit en kleur. Door deze ingrediënten ontstaat een warme zomerse woonsfeer die doet denken aan Zuid-Europa en Midden-Amerika. Decoratieve elementen zoals dessins, smeedijzer, mozaïek, gekleurde tegels, kwastjes, franjes, ruches en kamerplanten zijn in de 2024 woontrend Viva la Vida volop te vinden.

Woontrend Viva la Vida kenmerken:

warmte, spannend, vrolijk, expressief, kleurrijk, passie, spicy en decoratief

Woontrend 2024: Viva la Vida moodboard met kleurrijke woondecoratie, bloemen en planten  (Foto: Mooiwatplantendoen.nl  op DroomHome.nl)

Viva la Vida interieur kleuren 2024

Een warm uitbundig kleurenpalet van roze, rood, Viva Magenta (Pantone, kleur van het jaar 2023), fuchsia, oranje en felgeel. Deze kleuren van 2024 zijn zowel toepasbaar voor bloemen en planten als voor accessoires. De accentkleuren die ook een belangrijke rol spelen, zijn alleen toepasbaar voor accessoires en voor grotere elementen in het interieur in de tuin. Hieronder vallen zwart, Marsala-bruin en fel-mintgroen. Het veelvoud aan roze, rood en oranje tinten maakt deze trend levendig en gepassioneerd.

Woontrend 2024: Viva la Vida planten in kleurrijke manden  (Foto: Mooiwatplantendoen.nl  op DroomHome.nl)

Viva la Vida woontrend vormen 2024

De gebruikte vormen in de woontrend van 2024 zijn over het algemeen rustig met een eigentijdse uitstraling, het is echter het opvallende materiaal dat de objecten een zeer decoratieve uitstraling geeft. Af en toe zijn er wel randverwerkingen van franjes en kwasten.

Viva la Vida interieur materialen 2024

De gebruikte interieur materialen zijn over het algemeen natuurlijk en hebben op veel verschillende manieren een decoratieve uitstraling. Er is aandacht voor decoratieve tegels, mozaïek, gekleurd gevlochten riet en raffia, textiel met rafels, ruches en franjes, gepigmenteerd hout en smeedijzer met decoratieve patronen. De decoratievecreativiteit van het bloemgebruik kent hier geen grenzen. Alles wordt versierd in de woontrend Viva la Vida!

Woontrend 2024: Viva la Vida bloemen in kleurrijke Pols Potten vazen  (Foto: Mooiwatplantendoen.nl  op DroomHome.nl)

Viva la Vida interieur decoratie 2024

De gebruikte decoratie in deze woontrend van 2024 is kleurrijk en heel divers, soms heeft het een klassieke uitstraling en soms juist heel modern. Af en toe komen we inspiraties tegen uit Spanje of Mexico.


Alles over de hipste woontrends, interieur kleuren in de nieuwste interieurtrends & laatste woontips!

Google+