Herfst Winactie | Winnen 3 x Openhaard DVD!

Herfst Winactie | Winnen 3 x DVD Fireplace!

Prijsvraag: Sfeervolle Openhaard op TV & Computer

Winactie 3 x DVD Fireplace voor TV & Computer

Het is nu echt herfst! Tijd voor een sfeervol haardvuur! Voel je de warmte al?

Heb je geen openhaard, geen probleem! Met deze prijsvraag kun je 3 x de DVD Fireplace winnen en verander je TV of computer in een haardvuur.

Laat weten hoe graag je wilt winnen, maakt niet uit hoe en hoe vaak! Veel succes toegewenst!

Like DroomHome op Facebook & deel het met al je vrienden, retweet en volg DroomHome op Twitter en/of stuur ons een mailtje en vind je het leuk om de DroomHome nieuwsbrief te ontvangen? De DVD's zijn vergeven.

DVD Fireplace

Zonder rook of geuroverlast brengt deze DVD sfeer in elke huiskamer of kantoor.

Door enkel de dvd in de speler te doen kunt u genieten en relaxen, met keuze uit twee verschillende haardvuren en een bonus Widescreen Haardvuur. Als geluidsopties kunt u kiezen uit de natuurlijke geluiden van brandend haard hout of zachte achtergrond muziek.

Inclusief: Inclusief Oplaaiend Haardvuur Sfeerbeelden Widescreen Haardvuur Natuurlijk geluid of piano melodieen Plus Bonus Special features


  • Ilse Niekerk is de winnaar van de derde DVD. Hartelijk gefeliciteerd! De Haardvuur DVD komt jouw kant op. Allemaal bedankt voor het meedoen. Iedereen mag weer meedoen met de volgende winactie: Wie wint de zak van Sinterklaas?
  • Carla Kok, hartelijk gefeliciteerd! Je bent de winnaar van de tweede DVD. We sturen hem op de post. Nog 1 DVD te winnen. Heb jij zin in een knisperend haardvuur?
  • De winnaar van de eerste Openhaardvuur DVD is Linda Achterberg Peters. Gefeliciteerd! De DVD komt jouw kant op. Nog 2 DVD's te verloten. Iedereen maakt kans!
  • Alle Winacties Overzicht!
Google+