Winactie | Winnen 3 x Openhaard & Aquarium DVD!

Winactie | Winnen 3 x Openhaard & Aquarium DVD!

Winactie: Winnen 3 x Openhaard en Aquarium DVD! – Gratis Sfeervolle Openhaard en Aquarium op je TV & Computer – Prijsvraag: Maak Kans op 1 van de 3 DVD’s met Romantisch Haardvuur! Like & Win LEES MEER… (Foto Source 1 Media  op DroomHome.nl)

Winactie: 3 x Openhaard & A quarium DVD - Source 1 Media

Winactie 3 x openhaard en aquarium DVD voor TV & Computer

Het is nu echt lente? Lijkt wel herfst!  Tijd voor een sfeervol haardvuur! Voel je de warmte al?

Heb je geen openhaard, geen probleem! Met deze prijsvraag kun je 3 x de DVD Fireplace winnen en verander je TV of computer in een haardvuur.

Laat weten hoe graag je wilt winnen, maakt niet uit hoe en hoe vaak! Veel succes toegewenst!

Wil je winnen en de DroomHome nieuwsbrief ontvangen: mail je naam & adres naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. 'Openhaard en Aquarium DVD & DroomHome Nieuwsbrief'.

Like DroomHome op Facebook & deel het met al je vrienden, retweet en volg DroomHome op Twitter en/of stuur ons een mailtje en vind je het leuk om de DroomHome nieuwsbrief te ontvangen? De DVD's zijn vergeven.

Openhaard & Aquarium DVD

Zonder rook of geuroverlast brengt deze DVD sfeer in elke huiskamer of kantoor.

Door enkel de dvd in de speler te doen kunt u genieten en relaxen. Als geluidsopties kunt u kiezen uit de natuurlijke geluiden van brandend haard hout of zachte achtergrond muziek.

Levendig aquarium met daarnaast een 'ocean Live' met schitterende beelden van het kleurrijke leven in de zee. Tover uw TV om in een aquarium.

Meer openhaard en aquarium dvd's inspiratie en shoppen.

Google+