Quinty Trustfull is de stem van woon-zender HGTV

NIEUW: Woonprogramma zender HGTV met Quinty Trustfull als voice-over

Quinty Trustfull is de stem van nieuwe woonprogramma zender HGTV  (Foto: HGTV  op DroomHome.nl) 

HGTV - Home & Garden TV in Nederland!

De nieuwe interieur- en lifestyle TV zender HGTV (Home & Garden TV) - die op 15 januari in Nederland wordt gelanceerd – krijgt niemand minder dan oud Koffietijd-presentatrice Quinty Trustfull als ‘stem van de zender’. Quinty is als voice-over te horen bij de verschillende promo’s ter aankondiging van de nieuwe zender, nieuwe woonprogramma’s en andere zender-aankondigingen. Daarnaast is Quinty ook het gezicht van de HGTV-lanceringscampagne die rondom de lanceringsdatum loopt.   

 

Quinty Trustfull: “Ik was zeer verheugd toen HGTV mij benaderde met de vraag of ik de voice-over van hun nieuwe zender wil zijn. Natuurlijk wil ik dat! Na bijna 13 jaar Koffietijd te hebben gepresenteerd, heb ik wel zin in een nieuwe uitdaging. HGTV staat voor interieur inspiratie- en verbouwingscontent en laat dat nou nét iets zijn waar ik echt gek op ben! HGTV ken ik al jaren en keek ik altijd in de Verenigde Staten. Mijn absolute favoriete shows zijn Fixer To Fabulous en My Lottery Dream Home! Het is echt even een fijn relax-momentje voor mezelf en daarbij, ik ben zelf thuis ook áltijd bezig met de boel te veranderen. Het komt vaak voor dat de inspiratie voor zo’n mini-verbouwing, DIY-project of nieuwe stylingsessie voortkomt uit iets dat ik dan net heb gezien bij HGTV!”   

Compleet overzicht van jouw favoriete klus & woonprogramma's op TV!

Tatiana Lagewaard, Head of Content & Programming bij Warner Bros. Discovery: “Als er iemand is die goed bij de kernwaarden van de zender past, dan is het Quinty wel! Authentiek, positief en vriendelijk: zo kunnen we zowel HGTV als Quinty omschrijven. Zij past heel goed bij de sfeer van onze zender en het was voor ons zo duidelijk als wat: Quinty voelt voor ons als de perfecte match!” 

We Love Home! - HGTV woonprogramma's 

Van inrichten, stijlen, renoveren, aankopen tot verkopen, bij HGTV kan de kijker terecht voor álles in en rondom het huis. HGTV laat de werelden zien van échte mensen met mijlpalen die zij willen behalen in hun interieur-, renovatie- of andere huisprojecten. Door het delen van deze verhalen hoopt HGTV zowel een bron van inspiratie te zijn als dé zender om op af te stemmen voor een dagelijks relaxmoment. Programma’s bij HGTV in Nederland zijn straks o.a. Fixer To Fabulous, No Reno Demo met social media influencer Jennifer Todryk en My Lottery Dream Home met David Bromstad die loterijwinnaars helpt met hun gewonnen geld éindelijk dat grote droomhuis te kopen.  

De woonprogramma zender HGTV is vanaf maandag 15 januari te zien bij providers KPN (43), Ziggo (26) & Odido (28).  

Google+