Woonprogramma HGTV 100 Day Dream Home

Woonprogramma 100 Day Dream Home op HGTV NL

100 Day Dream Home – Klusprogramma & bouwprogramma op HGTV Nederland (Foto: Discovery+  op DroomHome.nl)

Het bouwen en klusprogramma 100 Day Dream Home is te zien op de woonzender HGTV Nederland vanaf zondag 25 februari om 14:00 uur.

Kun je in 100 dagen een compleet huis bouwen vanuit niets? Ja, zeggen aannemer Brian en makelaar Mika die ook nog met elkaar zijn getrouwd. Maar ze zeggen het niet alleen, ze maken het ook waar. In het spectaculaire TV woonprogramma 100 Day Dream Home laat het bevlogen echtpaar zien hoe ze inderdaad een volledig huis bouwen voor klanten die geen zin hebben om langer te wachten.

Zoals het aanstaande echtpaar Kristin en Jordan dat nog voor hun bruiloft een nieuw huis wil. Samen met Brian en Mika bekijken ze allereerst enkele huizen in de buurt die passen in hun budget om te bepalen waar hun woonwensen liggen. Een grote vierkamerwoning in de suburbs of toch een iets compacter huis vlakbij het centrum? Zodra ze eruit zijn, gaan Brian en zijn team aan de slag, terwijl Mika als makelaar het contact met de kopers onderhoudt en verder meedenkt over de inrichting. Wie het braakliggende terrein aanschouwt, kan zich niet voorstellen dat er drie maanden later een helemaal af en ingericht huis staat, waarbij aan alle details is gedacht. Maar het is toch echt zo. Kijk zelf maar.

Woonprogramma 2024 HGTV - Discovery+: 100 Day Dream Home | vanaf zondag 25 februari 2024, 14:00 uur in Nederland is zien op HGTV bij: KPN - op kanaal 43, Ziggo - op kanaal 26 en Odido - op kanaal 28.

Google+