Woonprogramma HGTV Bargain Mansions

Woonprogramma Bargain Mansions op HGTV NL

Bargain Mansions – Klusprogramma & woonprogramma op HGTV Nederland met huizen flipster Tamara Day (Foto: Discovery+  op DroomHome.nl)

Het woon- en interieurprogramma Bargain Mansions is te zien op de woonzender HGTV Nederland vanaf donderdag 22 februari om 14:00 uur.

Tamara Day heeft een neusje voor het opknappen van oude verwaarloosde woningen. In het TV woonprogramma Bargain Mansions gaat ze op zoek naar woningen die er op het eerste gezicht niet uitzien, maar waar Tamara de potentiële schoonheid direct in herkent. Ze koopt het huis op voor een prikkie, maakt een nieuw en modern ontwerp en verbouwt het vervolgens samen met haar vader Ward. Om het daarna weer met winst door te verkopen.

Winst is niet de enige drijfveer van de bevlogen huizenflipster. Ze geniet er zichtbaar van om de oude woningen weer een nieuw leven te geven. Zoals ze doet bij de vrijstaande woning uit de jaren zeventig in Tudorstijl. De woning is behoorlijk verweerd en heeft nog alle oude gedateerde elementen waarvan de meeste niet meer in deze tijd passen. Ze breekt muren door, vervangt de bruine kleuren voor stijlvol zwarte accenten en richt het smaakvol in. Ook accentueert ze balken in plafond, pimpt ze de openhaard en vervangt noodgedwongen de vervallen aanbouw voor een modernere variant. Na amper acht weken doet niets meer denken aan de vervallen woning waar iedereen zijn neus voor ophaalt. De kopers kijken nu hun ogen uit.  

Woonprogramma 2024 HGTV - Discovery+: Bargain Mansions | vanaf donderdag 22 februari 2024, 14:00 uur in Nederland is zien op HGTV bij: KPN - op kanaal 43, Ziggo - op kanaal 26 en Odido - op kanaal 28.     

Google+