Woonprogramma HGTV Christina on the Coast

Woonprogramma Christina on the Coast op HGTV NL

Christina on the Coast – Interieur &  woonprogramma op HGTV Nederland met interieur make overs van huizenexpert Christina (Foto Discovery+  op DroomHome.nl)

Het woon- en interieurprogramma Christina on the Coast is te zien op de woonzender HGTV Nederland vanaf zondag 4 februari om 21:30 uur.

Huizenexpert Christina is klaar voor een nieuw avontuur in het nieuwe TV woonprogramma Christina on the Coast. Na het flippen van huizen voor de snelle verkoop wat ze eerder deed, helpt ze nu huiseigenaren aan de kust van California om hun gedateerde interieur aan te pakken voor de lange termijn. Haar eerste cliënt is haar oude schoolvriendin Cassie die terugkeert in het huis van haar jeugd. Cassie wil een frisse start en afrekenen met de typische woonstijl van haar ouders uit de jaren negentig. Vooral de keuken is klein, donker en ouderwets, dus stelt Christina voor om hem groter te maken en kleurijker. Cassie wil het liefst een witte keuken, maar dat vindt Christina te standaard. Kan ze haar vriendin overtuigen om er toch wat kleur in te krijgen?

Ondertussen is Christina ook zelf op zoek naar een nieuw huis voor haar gezin. Kunnen zij een droomhuis vinden waar ze meteen in kunnen, of moet hun indeling ook eerst een nieuwe look krijgen. Als iemand weet hoe dat moet, is het Christina wel!  

Woonprogramma 2024 HGTV - Discovery+: Christina on the Coast | vanaf zondag 4 februari 2024, 21:30 uur in Nederland is zien op HGTV bij: KPN - op kanaal 43, Ziggo - op kanaal 26 en Odido - op kanaal 28.     

Google+