Woonprogramma HGTV Help! I Wrecked My House

Woonprogramma Help! I Wrecked My House op HGTV NL

Help! I Wrecked My House – Klusprogramma & woonprogramma op HGTV Nederland (Foto: Discovery+  op DroomHome.nl)

Het klus & woonprogramma Help! I Wrecked My House is te zien op de woonzender HGTV Nederland vanaf woensdag 28 februari om 21:30 uur.

Zelf je huis opknappen klinkt romantisch. Maar sommige klussers zijn wel erg optimistisch over hun plannen en eigen vaardigheden, waardoor ze letterlijk verder van huis komen te zitten. Zo ook Jason en MJ die een huis in Californië kochten op een toplocatie bij het strand. Ze gingen voortvarend van start om dit huis helemaal naar wens te maken en sloopten nagenoeg alles wat los en vast zat, inclusief de meeste muren. Toen kwam de besluiteloosheid over ‘hoe nu verder’ en liepen ze vast in de omvang van het project. Na tien maanden is het huis vele malen erger dan toen ze het kochten en wonen ze met hun gezin in oude kleine studio van MJ met één slaapkamer.

Tijd om de hulp in te roepen van Jasmine Roth die in de nieuwe TV klusprogramma serie Help! I Wrecked My House wanhopige huiseigenaren helpt om hun bouwval weer leefbaar te maken. Het project van Jason en MJ heeft zoveel aandacht nodig dat het budget alleen toereikend is voor de benedenverdieping en het lekkende dak. Vooral ook omdat er een lift in moet voor hun gehandicapte dochter. Jasmine en haar team laten zien wie de echte pro’s zijn en bouwen de benedenverdieping in no-time om tot een geweldige woonplek. Nu weten Jason en MJ hoe het moet en kunnen zelf verder met de slaapkamers boven. Als ze nog durven…

Woonprogramma 2024 HGTV - Discovery+: Help! I Wrecked My House | vanaf woensdag 28 februari 2024, 21:30 uur in Nederland is zien op HGTV bij: KPN - op kanaal 43, Ziggo - op kanaal 26 en Odido - op kanaal 28.

Google+