Woonprogramma HGTV Lil Jon Wants To Do What?

Woonprogramma HGTV Lil Jon Wants To Do What?

Rapper Lil Jon Wants to do what? Woon & Klusprogramma op HGTV (Foto: Discovery+  op DroomHome.nl)

Het klus & woonprogramma Lil Jon Wants To Do What? te zien op de woonzender HGTV Nederland vanaf dinsdag 30 april om 20:30 uur.

Je hebt interieurdesigners die een huis perfect kunnen indelen... en je hebt Lil Jon. Lil Jon rapper en muziekproducer heeft een onorthodoxe kijk op wonen en kan een woning net even die creatieve touch geven waar eigenaren zelf niet op zouden komen.

“De meeste mensen zijn gewend aan wat ze gewend zijn, daarom geven wij ze iets waar ze niet aan gedacht zouden hebben”, zegt hij in de eerste aflevering van het nieuwe TV woonprogramma seizoen van Lil Jon Wants To Do What? Samen met zijn vaste interieurdesigner Anitra Mecadon haalt de rapper woningbezitters uit hun comfortzone door een indeling net even iets anders te maken of iets meer kleur te geven. Zoals bij Leo en Faith die een huis kochten dat sinds de jaren zeventig niet meer is veranderd. Ze willen een moderne indeling en denken zelf aan witte en grijze kleuren. Dat is vloeken in de kerk van Lil Jon en Anitra die met hun enthousiasme de eigenaren overtuigen om het over een hele andere boeg te gooien, waarbij ze wel degelijk rekening houden met hun levensstijl. Vooral de kleurrijke keuken van Anitra en de ronde muur die Lil Jon bedenkt, geven het huis uiteindelijk de wow-factor waar de kopers helemaal lyrisch over zijn.   

Woon& klusprogramma 2024 HGTV - Discovery+: Lil Jon Wants To Do What? | vanaf dinsdag 30 april 2024, 20:30 uur in Nederland is zien op HGTV bij: KPN - op kanaal 43, Ziggo - op kanaal 26 en Odido - op kanaal 28.

Google+