Woonprogramma HGTV Married to Real Estate

Woonprogramma Married To Real Estate op HGTV NL

 Klusprogramma & woonprogramma HGTV Nederland Married to Real Estate (Foto Discovery+  op DroomHome.nl)

Het woon- en klusprogramma Married To Real Estate is te zien op de woonzender HGTV Nederland vanaf dinsdag 13 februari 2024 om 21:30 uur.

Egypt Sherrod en Mike Jackson vormen een droomduo op meerdere fronten. Ze zijn niet alleen gelukkig getrouwd, maar werken ook samen om wanhopige huizenkopers hun droomhuis te bieden. Egypt is de slimme onderhandelaar en ontwerper die in elke bouwval potentie ziet, Mike de handige aannemer die de plannen tot in perfectie uitvoert. En dat allemaal terwijl ze ook nog hun eigen drukke gezinsleven draaiende houden.

In de eerste aflevering van het nieuwe TV woonprogramma seizoen van Married To Real Estate helpen ze Andy en Henri die wanhopig op zoek zijn naar een geschikt huis voor hun twee kinderen en moeder. De buurt waarin ze zoeken is zo populair dat ze al meerdere keren achter het net hebben gevist. Ze hopen nu dat Egypt en Mike hen kunnen helpen. Andy en Henri krijgen twee huizen te zien die wel opgeknapt moeten worden, maar daardoor wel binnen hun budget passen. Ze moeten snel beslissen, voordat ook deze huizen weer verkocht zijn. En dan kan het droomduo aan de slag!  

Woonprogramma 2024 HGTV - Discovery+: Married To Real Estate | vanaf dinsdag 13 februari 2024, 21:30 uur in Nederland is zien op HGTV bij: KPN - op kanaal 43, Ziggo - op kanaal 26 en Odido - op kanaal 28.     

Google+