Woonprogramma Van Woonvilla naar Droomvilla in najaar 2020

Start van het 8e seizoen (2020) Van Woonvilla naar Droomvilla 

TV programma Van Woonvilla naar Droomvilla, luxueus woonprogramma bij RLT 4 (Foto Van Woonvilla naar Droomvilla  op DroomHome.nl)

Van de verbouwing van een mooi grachtenpand in Amsterdam tot een villa in het Gooi: elke week nemen de ontwerpers Bertram Terpstra, Pauline Jorritsma en Jeroen Overmars de kijker mee in de wereld van architectuur, interieurarchitectuur en Design.

Elke week een nieuw project, een nieuwe uitdaging. Van schets tot oplevering. Dit doen Bertram en Jeroen vanuit Designa architectuur BNA in Laren en Pauline vanuit Designa Interieur in Hilversum. Van Woonvilla naar Droomvilla is, vanaf 6 september, elke zondag om 17.30 uur op RTL 4 te zien. 

In de nieuwe reeks afleveringen van “Van Woonvilla naar Droomvilla” gaan de architecten – en interieurontwerpsters - elke week een nieuwe ontwerpuitdaging aan. Bouwen, verbouwen, ontwerpen, bouwmanagement en het maken van interieur-, verlichting-, meubilering-, en stofferingsplannen. Ook aan styling wordt veel aandacht besteed en ga van woonhuis naar droomvilla. Alle facetten komen aan bod. Bertram, Pauline en Jeroen bezoeken (internationale) fabrikanten, leveranciers en nemen de kijker mee in de wereld van architectuur, interieur en design. 

Inspiratiecentrum Van Woonvilla naar Droomvilla Laren 

In dit inspiratiecentrum (een verlengstuk van het Villa naar Droomvilla TV programma) bevinden zich meer dan twintig partners onder één dak die samen alles weten van bouw, verbouw, interieurstyling, stoffen, kleuren, van Woonvilla naar Droomvilla verlichting, keukens, meubelmaatwerk, vloeren, van Woonvilla naar Droomvilla badkamer, beeld en geluid en smart home. Het Inspiratiecentrum is de ‘navigatie’ om in ieders persoonlijk ‘project’ de juiste route te vinden. Hier kun je terecht voor advies of een brainstormsessie voor je nieuwe interieur en/of exterieur. Een eigen wooncoach is een optie. 

Elke zondag om 17.30 uur op RTL 4: Van Woonvilla naar Droomvilla. De uitzendingen worden elke zaterdag om 10.30 uur herhaald. Daarnaast zijn alle seizoenen en meest recente afleveringen ook te bekijken: Van Woonvilla naar Droomvilla gemist! 

Google+