IKEA Emoticons App met 100 Iconen

IKEA Emoticons app

IKEA Emoticons App met 100 Typische IKEA Iconen: Rommel Opruimen App, van Billy Kast tot Zweedse Balletjes, IKEA Emoticons App in App Store & Google Play – MEER Interieur & Wonen App’s.. (Foto IKEA  op DroomHome.nl)
Van de BILLY boekenkast tot de blauwe FRAKTA tas: IKEA Nederland lanceert een app met emoticons van meer dan 100 iconen.

Met de IKEA Emoticons app biedt het woonwarenhuis een moderne oplossing voor een eeuwenoud probleem: ruzie over rommel in huis. Uit onderzoek* blijkt dat rommel bij een derde van de Nederlanders voor spanning in huis zorgt. Met emoticons van IKEA producten en alledaagse voorwerpen in en rond het huis wil IKEA rommel op een positieve manier bespreekbaar maken. Het resultaat? Een opgeruimder en prettiger leven thuis.

“We ergeren ons allemaal wel eens aan rommel van anderen. Een derde van de Nederlanders heeft zelfs het idee dat hun huisgenoten minder vaak opruimen en blind zijn voor hun eigen rommel*. Soms kan het best lastig zijn om dit onderwerp aan te kaarten. Met de IKEA Emoticons app willen we rommel in huis op een leuke en luchtige manier bespreekbaar maken. Want met een emoticon voeg je eenvoudig een knipoog toe aan je bericht. Heeft je huisgenoot zijn rommel opgeruimd? We hebben zelfs een icoon om hem als bedankje te trakteren op Zweedse balletjes”, aldus Jeroen Hubert, Country Marketing Manager IKEA Nederland.

Dag Rommel

IKEA stimuleert mensen om rommel in huis aan te pakken met de ‘Dag Rommel’ campag ne. Het woonwarenhuis helpt Nederlanders negen weken lang om hun huis op te ruimen met handige oplossingen en tips. Iedere week staat er een andere ruimte in huis centraal.

De IKEA Emoticons app is gratis te downloaden in de App Store en Google Play. Bekijk hier het introductiefilmpje. *Onderzoek van TNS Nipo naar rommel in huis onder ruim 1.000 Nederlanders, in opdracht van IKEA Nederland.

Google+