Win het cactusboek Prick

Winactie Cactusboek Prick

#Winactie: Maak kans op het cactussen en vetplanten boek Prick, auteur Gynelle Leon! (Foto Good Cook, cover boek Prick cactussen en vetplanten: kiezen, stylen, verzorgen  op DroomHome.nl)

Cactussen en vetplanten, als plant met weinig onderhoud is het de woon- en balkonaccessoire musthave van 2019! Maak kans op het hardcover boek 'Prick, cactussen en vetplanten: kiezen, stylen en verzorgen', geschreven door Gynelle Leon.

Wil je meedoen met de winactie en de DroomHome nieuwsbrief ontvangen, beantwoord de prijsvraag:

Gefeliciteerd Mieke den Hollander! Het plantenboek komt z.s.m. met de post jouw kant op. Geniet ervan!

Deel, like DroomHome op Facebook en/of retweet op Twitter. Wie weet ontvang jij gratis dit prachtige cactussen boek!

Samenvatting boek Prick

Cactussen en vetplanten vinden hun weg terug naar de woonkamer en zijn een ware hit op Instagram. Door hun verrassende vormen en uiteenlopende kleuren zijn ze de perfecte kamerplant voor ieder interieur: of je nu groot woont en meerdere potten decoratief bij elkaar zet, of een kleine ruimte opleukt met een enkel exemplaar. Bovendien zijn ze goedkoop in aanschaf en makkelijk in onderhoud.

#Winactie: Maak kans op het cactussen en vetplanten boek Prick, auteur Gynelle Leon! (Foto Good Cook, cover boek Prick cactussen en vetplanten: kiezen, stylen, verzorgen  op DroomHome.nl)

Gynelle Leon geeft je informatie over de 115 meest interessante en aantrekkelijke cactussen en vetplanten van dit moment, elk voorzien van een duidelijke foto. Daarnaast geeft ze advies over het kiezen, verzorgen en stylen van deze planten, wat Prick maakt tot een handig en modern handboek.

Ontdek nieuwe soorten - met en zonder naalden, met en zonder bloemen - en leer meer over de juiste voeding, bewatering, hoe je ze verpot en er weer bovenop helpt als ze dat nodig hebben. Met behulp van Prick creëer je eenvoudig een vrolijke, ontspannen, groene ruimte in je huis of kantoor.

Gynelle Leon is een bekroonde fotograaf met een achtergrond in forensische wetenschap en financiën. Haar passie voor planten dreef haar ertoe parttime te gaan werken bij een bloemist om het vak te leren. In 2016 besloot ze haar leven volledig toe te spitsen op planten en opende Prick in Londen, een winkel vol cactussen en andere vetplanten. Haar winkel is inmiddels veelbesproken in o.a. the Financial Times, Monocle en the Huffington Post.

Wil je het boek 'Prick, cactussen en vetplanten: kiezen, stylen, verzorgen' alvast kopen, shop het bijzondere plantenboek hier.

Google+