Cadeau Tips Voor Een Housewarming

Cadeau Tips Voor Een Housewarming

Housewarming Cadeau Tips: Vogelvoederplaats Voor Tuin, Terras en Balkon (Foto Cadeautjes.nl  op DroomHome.nl)

Wanneer mensen uit je familie- of vriendenkring verhuizen, is de kans vrij groot dat je wordt uitgenodigd voor de housewarming party. Dit concept is overgewaaid vanuit Amerika en is de laatste jaren bijzonder populair geworden. Het is ook handig, want zo hoeven de gastheer en gastvrouw maar een paar keer het huis te showen, terwijl ze anders maandenlang nieuwsgierige mensen over de vloer krijgen.

Het is ook gebruikelijk dat de gasten kleine cadeautjes meenemen voor de housewarming. Maar ja, wat geef je eigenlijk aan mensen die net zijn verhuisd? Wij geven een aantal tips, waarbij je passende items gemakkelijk kunt vinden op Cadeautjes.nl.

Cadeautjes voor de tuin
Mensen die pas verhuisd zijn, hebben meestal hun tuin nog niet helemaal ingericht. Ze kunnen dus meestal wel wat dingetjes voor de tuin gebruiken. Denk aan een leuk vogelhuisje, een mooie bloempot of gezellige tuinkussens. Eventueel kun je ook een waardebon voor een tuincentrum geven, maar dan is het wel leuk om er een klein cadeautje bij te doen om het wat persoonlijker te maken.

Badkamercadeaus
Na een verhuizing is het ook binnenshuis meestal nog niet perfect ingericht. Het ideale moment dus om wat leuks te geven voor de badkamer. Leuke dingetjes zijn een setje met lekkere badzeepjes, een scrub-set of een relaxende douchegel. Ook kaarsen doen het goed in de badkamer, net als een pakje met lekkere verzorgingsproducten. Kortom: of je een kleinigheidje wilt geven of een wat groter cadeautje voor de housewarming, in de badkamer vind je vast inspiratie.

Housewarming Cadeau Tips: Glazen Design Vazen voor de Woonkamer. (Foto Cadeautjes.nl  op DroomHome.nl)

Designcadeaus voor de woonkamer
Designcadeaus hoeven niet perse heel duur te zijn. Het hangt vooral af van de designer en welk product je wilt. Zo zijn er bijvoorbeeld prachtige design bloemenvazen die heel goed kunnen dienen als housewarming cadeautje. Ook fotolijsten en sierkussens scoren hoog en zijn heel geschikt om te geven. Wil je het cadeau echt persoonlijk maken, dan ga je voor een persoonlijke foto of gedeelde herinnering.

De keuken in!
Ook in de keuken is altijd iets dat nuttig of leuk kan zijn. Denk hierbij aan keukenbenodigdheden, zoals handige opscheplepels of een mooi kruidenrek. Je kunt ook gaan voor dingen die praktisch én mooi zijn, zoals een rekje met kruidenplantjes. Of je kiest keukengrapjes, bijvoorbeeld een bedrukte keukenschort met grappige tekst of een komisch peper-en-zoutstelletje. In de keuken zijn veel geschikte cadeautjes te vinden die ideaal zijn voor een housewarming.

Een housewarming party gaat haast altijd gepaard met het geven van kleine cadeautjes. Je hoeft hier niet alles voor uit de kast te trekken: heel vaak zijn het symbolische cadeautjes om de gastheer / gastvrouw te feliciteren met de nieuwe woning. Het is wel leuk als je een cadeautje weet te vinden dat een persoonlijke touch heeft. Iets waarvan de ontvanger kan zien dat je erover hebt nagedacht en waar hij of zij zeker blij mee zal zijn. Met de bovengenoemde cadeautips kan iedereen een perfect cadeau vinden voor elke housewarming!

Google+